Mario

Ik ben Mario Wouters, afkomstig uit Hasselt en woonachtig te Tessenderlo.  

Van in mijn jonge jaren ben ik gebeten door competiesport en conditietraining. Van thuis uit kreeg ik met de paplepel  het zijspan motorcrossvirus ingegeven en daar hoorde ook conditietraining bij.  In de wintermaanden werd dat mountainbiken.

Toen ik gestopt ben met crossen ben ik blijven verder mountainbiken met in 2013 een trip in West-Afrika als hoogtepunt.  Om me hierop voor te bereiden ben ik met Nico en RYB in contact gekomen om mij te helpen om deftig voorbereid hieraan te beginnen.

Daarna ben ik aan mijn spinningavontuur begonnen.  Van bij de eerste les spinning bij RYB tot op heden ben ik nog steeds verknocht aan de spinningfiets.  Door mijn passie voor spinning heb ik dan een opleiding gevolgd  tot spinning instructeur bij het WICF.

Ondertussen ben ik ook wat verslaafd aan obstakelrunnings en het opzoeken van mijn eigen grenzen op conditioneel vlak.

Mijn doel en uitdaging zijn intensieve , krachtige lessen spinning te geven waar iedereen een zelfde boost van krijgt als ikzelf. Pure karaktertraining, gedreven door een sterke passie zijn mijn ding, ik hoop mijn enthousiasme en passie te kunnen doorgeven aan iedereen die bezig is met spinning en conditie.

WORK HARD IN SILENCE, LET YOUR SUCCES BE THE NOISE